Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Većina građana Župe Nikšićke podržaće svoju evropsku budućnost

screenshot_20200824-104818_gallery_1
DPS
  • Autor onogost.me
  • 24.08.2020. u 09:11

U nedelju 30. avgusta pred građanima Crne Gore su dva izbora, saopšteno je iz DPS Župa Nikšićka.

“Prvi izbor je za modernu, multikulturalnu, gradjansku, evropsku, ekonomski razvijenu Crnu Goru, dok na drugoj strani je konzervatinva, staromodna, politika olicena u negiarnju crnogoskog indetiteta, nacije, istorije, kulture, stečenih slobodarskih, antifašističkih, civilizacijskih vrijednosti iz 1918, 1942, 2006. godine”, navodi se u saopštenju.

Kao u svojoj slavnoj istoriji, kako su rekli, većina građana Župe nikšićke će i ovog puta biti na pravoj strani. Podržaće svoju Crnu Goru, svoju kuću, svoju evropsku budućnost.

“One građane koji su “zavedeni”, ne dovoljno informisani, izmanipulisani od strane raznoraznih parapolitickih i političkih struktura, poziva da zajedno sa nama daju glas listi “Odlučno za Crnu Goru DPS -Milo ĐukanoviĆ. Da još jednom i konačno potvrdimo pobjedu naše i evropske Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.