Đukanovića zanima ko je opljačkao Željezaru

tribina
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2015. u 15:20

Odgovarajući na poslanička pitanja u parlamentu Crne Gore, Premijer Milo Đukanović, rekao je da elita u Crnoj Gori ne smije biti van domašaja nadležnih državnih organa.

Na pitanje  poslanice Pozitivne, Azre Jasavić, šta će uraditi da osnažni Tužilaštvo, Đukanović je kazao da se to uveliko radi i da već daje rezultate koji su pokzatelj jačanja vladavine prava.

U tom smislu očekuje i istragu oko, kako je kazao, pljačke nikšićke Željezare.

„”Niko ne bi smio biti pošteđen. Uvjeravam da Vlada u tom dijelu ne osporava, već podržava Tužilaštvo. Interesovao sam se u Tužilaštvu kada će se izaći sa rezultatima vezanim za ogromnu pljačku u Željezari Nikšić i zašto se taj predmet ne procesuira. Nema elite i statusa koji vam nudi zaštitu za ono što ste nezakonito činili”, kazao je Đukanović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uprava za statistiku (MONSTAT) saopštila je Portalu RTCG da će se fizičko lice koje zlouptrijebi postupak popisivanja na način što snima ili fotografiše tok intervjua ili popunjene popisne upitnike ili ako snimak ili fotografiju javno objavi putem interneta ili medija kazniti prekršajno novčanom kaznom u iznosu od 100 eura do 500 eura.
Odavno je sazrelo vrijeme da se rekonstruiše regionalna saobraćajnica Nikšić-Župa Nikšićka, dionica puta Liverovići-Miolje polje u dužini od oko 6 kilometara, s obzirom na njenu ogromnu važnost za sve stanovnike MZ Župa i zbog toga očekujemo da ova stavka bude uvrštena u kapitalni budžet, saopštili su danas iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA.