Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đukanovića zanima ko je opljačkao Željezaru

tribina
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2015. u 15:20

Odgovarajući na poslanička pitanja u parlamentu Crne Gore, Premijer Milo Đukanović, rekao je da elita u Crnoj Gori ne smije biti van domašaja nadležnih državnih organa.

Na pitanje  poslanice Pozitivne, Azre Jasavić, šta će uraditi da osnažni Tužilaštvo, Đukanović je kazao da se to uveliko radi i da već daje rezultate koji su pokzatelj jačanja vladavine prava.

U tom smislu očekuje i istragu oko, kako je kazao, pljačke nikšićke Željezare.

„”Niko ne bi smio biti pošteđen. Uvjeravam da Vlada u tom dijelu ne osporava, već podržava Tužilaštvo. Interesovao sam se u Tužilaštvu kada će se izaći sa rezultatima vezanim za ogromnu pljačku u Željezari Nikšić i zašto se taj predmet ne procesuira. Nema elite i statusa koji vam nudi zaštitu za ono što ste nezakonito činili”, kazao je Đukanović. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.