Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Formiran Inicijalni odbor URE u Šavniku

sa_sastanka_inicijativnog_odbora_ura_savnik
URA
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2020. u 08:19

Građanski pokret URA formirao je Inicijalni odbor u Šavniku, na čijem je čelu profesor književnosti Čedomir Ašanin, saopšteno je iz ove partije.

 

Iz URE ističu da je formiranjem Inicijalnog odbora URE u Šavniku napravljen prvi korak ka osnivanju opštinskog odbora URA u toj crnogorskoj varošici kao i snaženju ideje građanske države i slobodnog pojedinca.

Osnivanju odbora prisustvovalo je i rukovodstvo stranke, predvođeno potpredsjednikom Filipom Adžićem.

Adžić je izrazio zadovoljstvo što ideja URE nastavlja da se širi u svim krajevima Crne Gore i da raste podrška građanskom konceptu i modernom shvatanju politike.

“Nakon odličnog izbornog rezultata, URA nastavlja sa jačanjem svoje partijske infrastrukture u cijeloj državi. Drago nam je da su i građani Šavnika prepoznali vrijednosti URE čemu svjedoči i formiranje Inicijalnog odbora”, poručio je Adžić.

Novoizabrani predsjednik Inicijalnog odbora, profesor književnosti Čedomir Ašanin istakao je da će partner URE u Šavniku biti svaki građanin kojeg vodi ideja promjena i građanske Crne Gore.

“Naš je cilj ravnomjeran regionalni razvoj i stvaranje preduslova da omladina ostaje i da se vraćaju svojim korijenima. Poljoprivreda i turizam su veliki neiskorišćeni potencijali ovog kraja i sva naša energija biće usmjerena na njihovom kvalitetnom iskorišćavanju i uključivanju što većeg broja građana u privrednu aktivnost”, kazao je Ašanin.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.