Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Formirana Radna grupa za izradu Nacrta zakona o Skupštini, koordinator Koprivica

img_4940_0
Skupština Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 30.03.2021. u 06:48

Kolegijum predsjednika Skupštine donio je Zaključak o formiranju Radne grupe za izradu Nacrta zakona o Skupštini Crne Gore.

Koordinator Radne grupe je Momo Koprivica, a pored poslanika Koprivice, ispred parlamentarne većine, članovi su i Predrag Bulatović, Branka Bošnjak, Dragan Vukić i Božena Jelušić.

Parlamentarnu opoziciju će u Radnoj grupi predstavljati Suzana Pribilović, Boris Mugoša, Ervin Ibrahimović i Draginja Vuksanović-Stanković.

Kako je saopšteno iz Skupštine, prema navedenom zaključku, rok do kojeg je Radna grupa dužna da pripremi Nacrt zakona o Skupštini Crne Gore je 1. oktobar 2021. godine.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nova srpska demokratija (NSD) izvinila se, kako kažu, "svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol". Ovo su poručili iz te partije povodom govora prvog čovjeka Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju godišnjice bitke na Grahovcu.
Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić zakazana je u utorak, 25. juna, sa početkom u 10 časova.