Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Glavni odbor Evrope sad u ponedjeljak o izbornoj listi

Pokret Evropa sad
  • Autor onogost.me
  • 13.05.2023. u 20:36
Glavni odbor Pokreta Evropa sad izglasaće listu za parlametarne izbore na sjednici zakazanoj za ponedjeljak, potvrđeno je nezvanično iz te stranke. Prethodno će Predsjedništvo raspravljati o izbornoj listi.

Pokret Evropa sad (PES) novoizabranog predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića samostalno će nastupiti na parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun, a nosilac liste biće predsjednik te partije Milojko Spajić, odlučio je Glavni odbor PES-a sredinom aprila.

Iz Pokreta Evropa sad saopšteno je da je Glavni odbor jednoglasno donio odluku o samostalnom modalitetu nastupa na parlamentarnim izborima.

“Odlučeno je da Pokret Evropa sad u narednom periodu obavi niz razgovora sa građanskim listama, nezavisnim intelektualcima, uglednim aktivistima, lokalnim pokretima i partijama manje brojnih naroda u vezi sa zajedničkim nastupom”, saopšteno je nakon sjednice sredinom aprila.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.