Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Grupa građana “Grade moj” predala izbornu listu

128445478_1725937767566760_4013627317802683714_n_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2021. u 07:02

Sedam odborničkih lista predato je sinoć do ponoći, kada je istekao rok za prijavljivanje za učešće na lokalnim izborima 14. marta u Nikšiću, piše Dan.

Opštinskoj izbornoj komisiji liste su ranije predale Socijaldemokratska partija, koju predvodi Željko Nikolić, Narodni pokret biznismena Miodraga Dake Davidovića, i koalicija "Crno na bijelo Može Nikšić", na čelu sa Tatjanom Đurišić Bečanović.

Juče su to učinili i "Evropski tim za Nikšić“, predvođen Sanjom Damjanović, i koalicije "Mir je naša nacija Zaokruži slobodu", koju predvodi Momo Koprivica, i "Za budućnost Nikšića", na čelu sa Markom Kovačevićem, kao i Grupa građana "Grade moj".

Predsjednik OIK, Rade Perišić kazao je da je lista "Grade moj" predata je kasno sinoć i da će nakon pregledanja dostavljenog materijala javnosti saopštiti ko je nosilac liste. 

Konačni redosljed učesnika izborne utakmice u Nikšiću biće poznat nakon što OIK utvrdi validnost prijavljenih lista.

Prema podacima koje je MUP saopštio 5. januara, pravo glasa na lokalnim izborima u Nikšiću ima 58.544 građana upisanih u birački spisak.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.