Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Izborna tišina počela u ponoć

arhiva/onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 18.03.2023. u 00:21
Izborna tišina uoči izbora za predsjednika Crne Gore, koji će biti održani u nedjelju, počela je u ponoć.

Na izborima će učestvovati lideri Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokrata Aleksa Bečić i Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Kandidati za predsjednika države su i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković i influenser Jovan Radulović.

Glasačko pravo na predsjedničkim izborima ima 542.154 građana. Najviše birača je u Podgorici – 143.608, a najmanje u Šavniku – 1.777.

Biračka mjesta biće otvorena od sedam do 20 sati.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra finansija Novice Vukovića, koji je kazao da se kroz program Evropa sad 2 planira korekcija penzijskih doprinosa.
    Benzin je od danas skuplji dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.
    Benzin će od ponoći poskupiti dva centa, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.