Jakov Milatović predao predsjedničku kandidaturu

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 26.02.2023. u 16:09
Predsjednički kandidat Pokreta "Evropa sad" (PES) i zamjenik predsjednika PES Jakov Milatović predao je predsjedničku kandidaturu Državnoj izbornoj komisiji (DIK). Kazao da očekuje da 19. marta pobijedi demokratija, te da je siguran da će "oslobođeni građani prepoznati za koga da glasaju".

“Mislim da sam pravi kandidat iz PSE da u narednom periodu konačno u Crnoj Gori budem predsjednik svih građana što do sada nije bio slučaj. Vjerujem u siguran prolaz u drugi krug, i vjerujem da će 2. aprila konačno nakon 30-godišnje vladavine jednog čovjeka Crna Gora progledati i prodisati i vratiti se na put demokratskog razvoja”, kazao je Milatović.

Istakao je da je glas za Pokret “Evropa sad” i njega kao kandidata glas za pravedniju i bogatiju Crnu Goru.

Podsjetimo, Milatović je ranije kazao da je Pokret “Evropa sad” za “samo 4-5 dana uspio da prikupi čak 22,288 potpisa podrške”.

“Nevjerovatan uspjeh PES-a i naših prijatelja građanskih aktivista širom Crne Gore, koji su za samo 4-5 dana uspjeli da prikupe čak 22,288 potpisa podrške! Hvala svim građanima koji su svojim potpisom stali iza naše kandidature! Ovo je borba za pravedniju i bogatiju Crnu Goru”, kazao je Milatović.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Duh junaštva, genij rada, krasili ti divno lice, sjevernog mi kraja stražo - zdrav Nikšiću Perjanice! Ovom zdravicom Onogoštu, koju je prije više od 100 godina napisao kralj Nikola označićemo pobjedu nove, a stare Crne Gore! Naše Crne Gore!, kazao Jakov Milatović, kanidat za predsjednika Crne Gore pozdravljajući veliki broj građanki i građana na konvenciji u Nikšiću.
  Na ponovljenom prvom krugu predsjedničkih izbora u šavničkom selu Dubrovsko, najviše (12) glasova osvojio je kandidat DPS-a Milo Đukanović. Njegov konkurent u drugom krugu, Jakov Milatović iz Pokreta "Evropa sad" dobio je devet glasova. Za Andriju Mandića (DF) glasalo je osam birača, a za Aleksu Bečića (Demokrate) jedan birač.