Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jakov Milatović predao predsjedničku kandidaturu

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 26.02.2023. u 16:09
Predsjednički kandidat Pokreta "Evropa sad" (PES) i zamjenik predsjednika PES Jakov Milatović predao je predsjedničku kandidaturu Državnoj izbornoj komisiji (DIK). Kazao da očekuje da 19. marta pobijedi demokratija, te da je siguran da će "oslobođeni građani prepoznati za koga da glasaju".

“Mislim da sam pravi kandidat iz PSE da u narednom periodu konačno u Crnoj Gori budem predsjednik svih građana što do sada nije bio slučaj. Vjerujem u siguran prolaz u drugi krug, i vjerujem da će 2. aprila konačno nakon 30-godišnje vladavine jednog čovjeka Crna Gora progledati i prodisati i vratiti se na put demokratskog razvoja”, kazao je Milatović.

Istakao je da je glas za Pokret “Evropa sad” i njega kao kandidata glas za pravedniju i bogatiju Crnu Goru.

Podsjetimo, Milatović je ranije kazao da je Pokret “Evropa sad” za “samo 4-5 dana uspio da prikupi čak 22,288 potpisa podrške”.

“Nevjerovatan uspjeh PES-a i naših prijatelja građanskih aktivista širom Crne Gore, koji su za samo 4-5 dana uspjeli da prikupe čak 22,288 potpisa podrške! Hvala svim građanima koji su svojim potpisom stali iza naše kandidature! Ovo je borba za pravedniju i bogatiju Crnu Goru”, kazao je Milatović.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
    Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.