Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Janko Milatović: Šetaćemo i pored zabrane

janko
  • Autor onogost.me
  • 04.10.2015. u 12:24

„Iako su MUP i Uprava policije zabranili za sjutra najavljene proteste i šetnje po ostalim crnogorskim gradovima, stav predsjedništva DF-a je da se nastavi po planu. Mi sjutra u 16.30h idemo u najavljenu šetnju do opštine Nikšić“, kazao je za portal Onogošt Predsjednik OO NOVE, Janko Milatović.

On kaže da se ne opetrećuju mnogo zabranom i problemima koji bi eventualno mogli nastati.

„Problemi postoje odvano. Vidjećemo sjutra šta će biti. Pridružiće nam se u ime organizatora i neko od poslanika“, poručio je kratko Milatović.

On je ponovio da će šetnja krenuti od trga Šaka Petrovića do zgrade pošte, a odatle do opštine Nikšiće gdje će se obratiti okupljenima. Nakon toga svi organizovano, kao i prethodnih dana, idu za Podgoricu.

Milatović ističe da je jedini cilj protesta formiranje prelazne Vlade sa zadatkom da se organizuju prvi fer i slobodni izbori u Crnoj Gori, te da će protest biti usmjeren i protiv lokalne vlasti čiju smjenu , kako je kazao, takođe žele. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.