Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Komunisti: Na lokalne izbore sa Frontom

komunisti1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.02.2017. u 12:34

Na predstojećim lokalnim izborima koji će se u Nikšiću održati 12. marta nikšićki komunisti nastupiće zajedno sa Demokratskim frontom, saopšteno je na konferenciji za novinare.

“Analizirajući programe političkih subjekata u Nikšiću komunisti su Demokratski front prepoznali kao koaliciju partija koje su u stanju da zaustave dalji sunovrat nikšićke privrede, a građanima koje je ova vlast dovela do krajnje bijede i očaja, povrati slobodu i dostojanstvo”, kazao je predsjednik nikšićkog OO Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore Radislav Stanišić.

Prema njegovim riječima komunisti posebno cijene zalaganje DF-a da se u ulasku Crne Gore u NATO odluka donese na referendumu, kao i, kako je kazao Stanišić, zalaganje da se stvore slobodne i nezavisne institucije sistema koje će biti u službi građana, a ne partijski servis DPS-a.

“Pošto se DF u svom programu zalaže za državnu svojinu i socijaldemokratiju, a to su principi na kojima se zasnivaju najbolje društva razvijenih zemalja, zašto onda DF ne bi mogao, koristeći svoja programska načela, bogate resurse, znanje, upravljanje i organizovanje, a uz podršku građana, da ostvari ekonomski procvat Nikšića iz kojeg se mladi neće iseljavati već će moći da nađu zaposlenje i da Nikšić opet bude grad piva, čelika, đaka i studenata”, poručio je Stanišić.

On je pozvao sugrađane da 12. marta izađu na izbore i da svojim glasom “zaustave DPS vlastelu i njihove strateške partnere u namjeri da i dalje nastave da uništavaju ono što su generacije stvarale. Zato poštovani građani ako želite život dostojan čovjeka pridružite se DF-u, kao što smo učinili mi komunisti”.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je ta lokalna samouprava u tom gradu ima sramni odnos prema 21. maju, Danu nezavisnosti.