Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kovačević novi poslanik NSD-a u Skupštini

markokovacevic
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 16.04.2024. u 14:11
Funkcioner Nove srpske demokratije i predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević novi je poslanik u Skupštini Crne Gore.

Potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović je obavijestila da je Državna izborna komisija DIK podnijela izvještaj o popuni upražnjenog poslaničkog mjesta sa izborne liste Za Budućnost Crne Gore, te da konstatuje da je podnošenjem izvještaja DRI započeo poslanički mandat Marku Kovačeviću.

Kovačević je u Skupštini zamijeniti poslanika Nove srpske demokratije (NSD) Milan Lekić koji je podnio ostavku na tu funkciju.

On je obavijestio predsjednika Skupštine Andriju Mandića da ostavku na poslaničku funkciju podnosi, jer je imenovan na mjesto člana odbora direktora preduzeća “Rudnik uglja” AD Pljevlja.

 

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Kapetan Zupski

      Oce li i on onda podnijeti ostavku na mjesto gradonacelnika …ili nemaju vise nikog …to je to sto su iznjedrili …i vozis li Volva sa sobom …moj dobri

    2. Ljepota Masja posteni

      1 plata ti je malo bila pa ces 2 plate od gradjana Crne Gore da uzimas. A vi mladi sjedite na biro rada ili se prikljucite stranci.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
    Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.