Krenula protestna šetnja ulicama Nikšića

setnja_2
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 05.10.2015. u 14:46

Za danas najavljena prottestna šetnja ulicama Nikšića krenula je u organizaciji Demokratskog Fronta oko 16.30h sa trga Šaka Petrovića ispred gradske crkve. Na protestnu šetnju došlo je više stotina ljudi.

Kolona će odatle nastaviti ka opštini Nikšić gdje će se predstavnici DF-a obratiti okupljenima. Nakon toga svi organizovano, kao i prethodnih dana, idu za Podgoricu.

Ovo je nastavak podgoričkih protesta koji traju već devet dana na kojima se traži formiranje prelazne Vlade i organizovanje prvih fer i slobodnih izbora.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sjednica jedanaestog vanrednog zasijedanja u 2022. godini, na kojoj će se glasati o predlogu predsjednika države Mila Đukanovića da se skrati mandat Skupštini Crne Gore, održaće se u petak, saopšteno je iz parlamenta.
Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.