Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mandić: Pobijedićemo, jer imamo podršku Srbije i RS

za_bud_nk
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 03.02.2021. u 10:25

Koalicija “Za budućnost Nikšića“ pobijediće na predstojećim izborima u toj opštini, jer ima podršku Srbije i Republike Srpske, i državnu vlast koja će raditi zajedno sa lokalnom, poručio je šef izbornog štaba te koalicije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

Mandić je kazao da je atmosfera u Nikšiću bolja od one pred parlamentarne izbore 30. avgusta.

"Imamo dobru osnovu, dobru energiju, imamo strašnu podršku našeg naroda i zašto ne bismo osvojili Nikšić ubjedljivom pobjedom, da ne razmišljamo o tome da li ćemo zavisiti od ovoga ili onoga“, rekao je Mandić.

Prema njegovim riječima, koalicija "Za budućnost Nikšića" ima podršku, najbolji program i "mladog i uspješnog, kandidata za gradonačelnika, koji može da povede grad u pravom smjeru".

"Imamo republičku vlast koja će da radi zajedno sa lokalnim vlastima, imamo Srbiju uz nas, imamo Republiku Srpsku. Imamo sve ono što nam je potrebno da ovaj grad bude uspješan", poručio je Mandić u video snimku objavljenom na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta.

On je kazao da je samo pitanje da li će da rade po pravilima koje poznaje politika.

"Da obiđemo svaku kuću, da zakucamo na svaka vrata, da pozovemo ljude da budu dio naše velike pobjede. Da iznesemo naš program i kažemo građanima Nikšića da hoćemo da ih zaposlimo i da ćemo se obračunati sa kriminalom i korupcijom i da ćemo otvoriti perspektivu za mlade ljude i sigurnost za penzionere", istakao je Mandić.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rekonstruisana Vlada Milojka Spajića će imati više žena nego što ih je bilo u prvobitnoj postavci iz novembra prošle godine, ali je nastavljena praksa da nema nijedne potpredsjednice.
Skupština Crne prihvatila je predloge premijera Milojka Spajića za imenovanje novih ministara i potpredsjednika Vlade.
Sva neozbiljnost, neodgovornost i bezobrazluk ove vlasti manifestuje se u tome što, nedostatak kvoruma, odnosno nedolazak odbornika i odbornica vlasti na sjednicu, pokušavaju uzaludno da pravdaju time što imaju obaveza na državnom nivou. Pitamo jesu li te obaveze uhljebljenja po dubini i širini, navodi se u saopštenju Kluba odbornika "Evropski tim za Nikšić".