Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:00
9.6.2021.

Marko Kovačević podnio ostavku na poslaničku funkciju

Novoizabrani predsjednik nikšićke opštine Marko Kovačević podnio je danas ostavku na poslaničku funkciju.


Kovačević se na sjednici Skupštine zahvalio poslanicima parlamentrane većine na saradnji.

"Iako je ovo bio kratak boravak na mjestu poslanika, urađeno je mnogo važnih i bitnih stvari", rekao je Kovačević.

On je dodao da ostavku podnosi u skladu sa Zakonom, jer je izabran za predsjednika Opštine Nikšić.

"Mislim da smo u ovom domu uspjeli da odgovorimo na ono što su politički programi naših stranaka i koalicija", rekao je Kovačević.

Kovačević je bio poslanik izborne liste “Za budućnost Crne Gore”.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:46
  12.6.2021.

  Nakon svih lomova i slomova koje su Crnoj Gori i Nikšiću priredili, opet se javlja poznata družina jeftinih demagoga iz crtanog filma “Braća Dalton”. Ovog puta tužni i bez poleta, dakako, jer smo ih razvlastili i potukli gdje god je bilo prilike, pa sad saopštenja puna besprizornih laži moraju pisati bez poznatih nadoknada u vidu “koncesija” nad imovinom građana, navodi se u reagovanju Demokrata na današnje saopštenje OO DPS Nikšić.

 • 13:34
  12.6.2021.

  Demagozima udario trenutak slave u glavu, pa vide sebe čak i u Ligi šampiona. Gospodo populisti, ne ulazi se u Ligu šampiona sa kadrovima kao što je Marko Mitrović, nesposobni doktor i univerzalni “ekspert”. To su kadrovi za ispadanje u niži rang takmičenja, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

 • 16:48
  11.6.2021.

  Predsjednik Skupštine Aleksa Bečića zakazao je za 24. jun Osmu - posebnu sjednicu Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2021. godini.

 • 16:07
  11.6.2021.

  Demokrate su nas ponovo uvjerile da u Nikšiću nemaju boljeg i stručnijeg kadra od Marka Mitrovića, “univerzalnog eksperta”, novog predsjednika FK Sutjeska. Istog onog Mitrovića koji je na sva zvona kritikovao bivšeg direktora Iliju Ašanina što određeno vrijeme provodi na fudbalskom terenu, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić i poručuju da nije tragično bilo bi smiješno.