Milačić: Ne želimo da budemo okruženi istrošenim političarima

1
  • Autor onogost.me
  • 27.02.2018. u 07:14

Mi želimo da promovišemo hrabru politiku, jasnih stavova po svim pitanjima od nacionalnog značaja, kazao je Marko Milačić, predsjednik Prave Crne Gore, sinoć, prilikom otvaranja kancelarije ove partije u Nikšiću.

On je tada kazao da će njegova partija to raditi i kada budu govorili o ekonomiji, jer je to, kako je istakao, ono što najviše tišti građane Crne Gore.

“Ne želimo mi u Pravoj Crnoj Gori da dominantno budemo okruženi istrošenim političarima, ne želimo da budemo okruženi profesionalnim Crnogorcima i profesionalnim Srbima. Mi smo jedan isti narod i nećemo da se pecamo na udice, želimo da pokažemo novu energiju, nove ljude, nove ideje, na jedan pristojan, civilizovan i dostojanstven način, ali nikako ne način ne način odustajanja od naših korijena i odustajanja od našeg stava. Dakle, mi ćemo pokazati da mi možemo da budemo ukorijenjeni u tradiciji, ali isto tako da budemo ukorijenjeni u modernom XXI vijeku. To je ono što mi želimo da pokažemo kao Prava Crna Gora”, istakao je Milačić, koji je kazao da će se odmah nakon kongresa partije, koji je zakazan za 4. mart, raditi na formiranju lokalnih odbora.

Predsjednik Prave Crne Gore je na kraju obraćanja prisutnima naveo da će njegova partija promovisati politiku zdrave porodice, i da će biti oni koji će stalno govoriti o zdravoj porodici i pronatalitetskim mjerama.

Prisutnima su se još uz Milačića obratili članovi Prave Crne Gore Vladislav Dajković i Luka Vukadinović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ponovno sprečavanje održavanja izbora u Šavniku, sedmo za redom, novi je šamar od Demokratskog fronta, ne samo Šavvničanima, opštini, nego i čitavoj Crnoj Gori, kazali su iz Opštinskog odbora DPS-a.
Prekinut je sedmi krug glasanja za lokalnu vlast u Šavniku, odlučeno je nakon zasijedanja Opštinske izborne komisije. Naredni izbori na dva biračka mjesta u zgradi Opštine i Kruševicama biće održani 11. decembra. Jutros, dva sata nakon otvaranja birališta, prekinuto je glasanje u zgradi Opštine, a zatim i u Kruševicama. Razlog je isti kao prethodnih puta, članovi odbora iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" nijesu dozvolili biračima za koje tvrde da nijesu iz Šavnika da glasaju.