Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mitrović reizabran za predsjednika OO DPS-a Nikšić

mitrovic
DPS
  • Autor onogost.me
  • 23.07.2019. u 06:13

Na sjednici koja je sinoć održana u prostorijama Opštinskog odbora DPS-a Nikšić, jednoglasnom odlukom za predsjednika Opštinskog odbora reizabran je mr Ivan Mitrović.

Mitrović je zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci Predsjedništvu partije, kao i  lanovima Opštinskog odbora.

„Čast je i privilegija biti predsjednik Opštinskog odbora najjače političke stranke u Crnoj Gori, ali i velika obaveza“, istakao je Mitrović.

Iskazao je i zadovoljstvo novim sazivom OO DPS-a Nikšić koji u svom sastavu ima one koji su u Demokratskoj partiji socijalista od njenog osnivanja, one koji su nastavljali započeto i započinjali novo, kao i puno novih, mladih generacija koje će, ne samo čuvati tekovine svojih prethodnika, već i postizati nova dostignuća.

„Svaki pojedinac mora dati svoj puni doprinos kako bismo zajedno ostvarili nove izborne pobjede“, naglasio je Mitrović u svom obraćanju.

Na sjednici Opštinskog odbora prisutnima se obratio koordinator za Nikšić ispred Predsjedništva, gospodin Milutin Simović, koji je čestitao svim članovima Opštinskog odbora i poželio da i u narednom periodu Opštinski odbor DPS Nikšić bude pobjednički tim koji daje presudni doprinos izbornom rezultatu. Posebne čestitke Simović je uputio novoizabranom predsjedniku Opštinskog odbora Ivanu Mitroviću, uz želju da bude “dobar lider koji će poput njegovih prethodnika dati poseban imidž Opštinskom odboru DPS NK, što je Mitrović već potvrdio dosadašnjim radom”.

Mitrović je rođen 1981. godine u Nikšiću, gdje je završio osnovnu i srednju školu.

Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću na odsjeku za Sociologiju, a postdiplomske studije „Socijalni rad i socijalna politika“ završio je na Fakultetu političkih nauka u Podgorici.

Zvanje doktora nauka u oblasti socijalnog rada i socijalne politike stiče na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Učestvovao je na brojnim naučno-stručnim konferencijama u zemlji i inostranstvu i objavio niz naučnih radova.

Ivan Mitrović je do imenovanja za predsjednika OO DPS-a Nikšić 2017. godine, obavljao funkciju direktora i vd direktora JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik.

Bivši je reprezentativac Crne Gore u malom fudbalu i aktivista je Crvenog krsta.

Oženjen je i otac dvije ćerke.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci