Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mlade Demokrate Nikšića podijelili pakete za dvije ugrožene porodice

slika_2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.01.2016. u 14:28

Mlade Demokrate Nikšića organizovali su 31. decembra humanitarnu akciju pod nazivom "naše malo nekom znači mnogo". Tokom akcije su podijeljeni paketi i odjeća najugroženijim porodicama iz ovog grada. 

Kako stoji u saopštenju, sve su finansirali iz sopstvenih prohoda, a posjetili su dvije porodice iz Nikšića- petočlanu porodicu Roganović i četvoročlanu Janković. 

“Zadovoljstvo porodica koje su neposredno pred Novu godinu primile ovaj mali znak pažnje oslikavalo se na njihovim licima, što je samo poslužilo kao stimulans ovim mladim ljudima da u narednoj godini nastave sa ovakvim i sličnim akcijama. Pošto je u toku akcije skupljena ogromna količina garderobe, Mlade Demokrate su odlučile da jedan dio doniraju Crvenom Krstu Nikšić, pa je koordinator iskoristio priliku da se da se zahvali svakom pojedincu na učešću u akciji”, istakli su iz Demokrata. 

Kako objašnjavaju, trebalo bi koristiti svaku priliku za pomoć onima kojima je neophodna, jer se samo jednim odricanjem od kafe nekome uljepšava dan. 

“Jedno je sigurno – sve dok postoje ljudi koji djeluju na ovakav način i sve dok postoji Demokratska Crna Gora, kroz koju im je to omogućeno, možemo zaključiti da nam predstoji svjetla budućnost”, zaključili su oni. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.