Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

MO DPS-a Župa izrazio zahvalnost prema Savjetu MZ Župa

screenshot_20200206-142940_instagram
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 06.02.2020. u 13:57

Mjesni odbor DPS-a Župa u potpunosti podržava stav Savjeta MZ Župa da u aktuelnim društvenim zbivanjima mještani ove mjesne zajednice sačuvaju pribranost, međusobno uvažavanje i dobrosusjedske odnose, saopšteno je iz tog odbora.

"Posebnu zahvalnost iskazujemo predsjedniku Savjeta, gospodinu Dragoljubu Radulovuću na njegovom insistiranju da se sva sporna pitanja rješavaju u okviru nadležnih institucija države Crne Gore. A naša država zasigurno ima i snage i kapaciteta da sve sporne situacije riješi u korist svih građana i u korist našeg zajedničkog puta ka Evropskoj uniji. Afirmišemo stav gospodina Radulovića da Savjet MZ ne podržava nijedan postupak koji bi nas vratio u prošlost, koji bi ovu MZ i njene mještane omeo na putu stvaranja uslova za kvalitetan život", navode iz MO DPS Župa.

Kako navode, nastaviće sa projektima koji daju očigledne rezultate u stvaranju boljeg i ugodnijeg života za sve stanovnike.

"Obećavamo nastavak realizacije infrastrukturnih i svih drugih projekata čiji su nosioci lokalna uprava i Vlada  Crne Gore. Jedino zajedno možemo ostvariti zacrtane ciljeve. Zato koristimo priliku da pozovemo mještane Župe, da nastavimo započetim tempom u uređenju i izgradnji naše mjesne zajednice, uz punu podršku Savjetu koji insistira na razumnom i civilizacijskom ponašanju u cilju očuvanja Crne Gore, kao naše zajedničke i jedine kuće", zaključili su oni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci