Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Muratović UO Sutjeske: Podnesite ostavke

Demkratska partija socijalista
 • Autor onogost.me
 • 08.06.2024. u 06:38
Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Nikšiću Boris Muratović kazao je da je odgovor Upravnog odbora FK Sutjeska pun ispraznih političkih fraza, bez činjenica i bez opovrgavanja iznesenih argumenata.
''Nakon 24 sata Upravni odbor FK "Sutjeska" smogao je snage da odgovori na naše saopštenje. Blijedo saopštenje, baš kakav je i rad Uprave FK "Sutjeska", jednom riječju  nikakvo'', naveo je on u saopštenju.
Muratović je pozvao Upravni odbor FK Sutjeska da podnese ostavke i, kako je rekao, ustupe mjesta ''ljudima koji bar znaju kako izgleda fudbalska lopta''.
''I,  umjesto što su potrošili cijeli dan kako bi iskreirali ovo nažvrljanije, bolje bi bilo da su vrijeme iskoristili da sroče ostavke i time spasu nikšićki klub i budućnost fudbala u našem gradu. Nijesmo krivi gospodo, što činjenice govore o vašem neradu, što cijeli grad iščekuje vaše ostavke, zato u skladu sa vašom krilaticom i "narodnom voljom", podnesite ostavke i 
ustupite mjesta ljudima koji bar znaju kako izgleda fudbalska lopta. Još jednom: "Uprava napolje!", naveo je Muratović u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Nikšić, kazala je da je skandalozna i neprihvatljiva izjava predsjednika Opštine Marka Kovačevića i poručila da mora da ode sa čela grada.