Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikolić: Popravni miting DF-a sinoć u Nikšiću

de02a34eaf6f92469fb8de39197c8725
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.10.2016. u 16:45

O ozbiljnosti odnosa Demokratskog fronta (DF) prema interesima njihovih birača dovoljno govori činjenica da su oni deset dana uoči izbora već formirali Vladu i podijelili funkcije u toj vlasti, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

„Tu nema ništa čudno. Tragikomično je samo kada se za mjesto u toj Vladi tiskaju oni koji su do juče bili privrženi Crnoj Gori, ali su preko noći, zbog lične sujete i umišljaja veće političke važnosti, odlučili da zaspu i sa crnim đavolom, pa i da ugroze državu Crnu Goru. Radi se o potencijalno velikoj prevari kojom žele crnogorske glasove da prinesu na oltar DF-u“, kazao je kandidat za poslanika DPS-a, Andrija Nikolić.

On je naveo da je DF sinoć u Nikšiću polagao popravni ispit, jer su im, dodao je, Nikšićani na njihovom prvom predstavljanju u tom gradu dali čistu jedinicu.

„Ni sinoć nijesu dobili prelaznu ocjenu jer se prelazna ocjena ne dobija zahvaljujući konvojima autobusa koje ste doveli sa svih strana Crne Gore, niti se prelazna ocjena dobija zahvaljujući plavim majicama koje su vam obezbijedili strani donatori“, ocijenio je Nikolić.

On smatra da se oni, očigledno, ne snalaze najbolje sa novim imidžom, koji im je, kako je rekao, nametnut sa strane, ali i dalje vrlo temeljno insistiraju na jeziku uvreda i jeziku mržnje.

Za to se, naveo je Nikolić, u Crnoj Gori dobija samo ocjena iz neprimjerenog vladanja.

Prema njegovim riječima, koliko već sjutra, Nikšićani će im svojom brojnošću i patriotizmom, ali prije svega kulturom, pokazati koja politika gazduje u gradu pod Trebjesom.

A u gradu pod Trebjesom gazduje, kako je kazao Nikolić, ona politika koja je samo i isključivo lojalna interesima države Crne Gore.

 

rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić koja je jednom prekinuta, a jednom odložena, trebalo bi da se održi danas.