Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Nikšićka mladost šalje poruku da stoji uz građansko, evropsko i antifašističko društvo”

DPS
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2022. u 13:36
Savjet mladih Demokratske partije socijalista (DPS) u Nikšiću održao je sastanak na kojem su sumirani rezultati rada iz prethodnog perioda, te isti i pozitivno ocijenjeni.
“Vodeći sastanak, predsjednik Savjeta mladih u tom gradu Aleksa Đukanović istakao je da nikšićka mladost šalje jasnu poruku da dominantno stoji uz onaj sistem vrijednosti kakav baštini građansko, evropsko i antifašističko društvo”, navodi se na Fejsbuk nalogu DPS partije.
Sastanku su prisustvovali predsjednica SM DPS Sonja Milatović sa članovima Predsjedništva Mustafom Pepićem, Kristinom Šćepanović i Marijom Popović, te poslanici u Skupštini Crne Gore Aleksandra Vuković i Dragutin Papović, kao i član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Boris Muratović i predsjednica Alijanse žena DPS Nikšić Renata Bulajić.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. svaka čast za omladinu koja zna prepoznati vrijednosti evropskog puta i gradjanske Crne Gore🇲🇪♥️👍

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.
    Političke partije počeće sjutra u 12 sati politički dijalog i razgovor kako bi se riješila kriza u Šavniku, gdje izbori nijesu završeni ni nakon više od godinu i po.