Nikšićki komunisti opet poručili LGBT zajednici da ne smije zloupotrebljavati antifašističke simbole

komunisti
Darko Bulatović
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2015. u 12:46

Prva parada ponosa u gradu pod Trebjesom otkazana je i treći put, ali za nikšićke komuniste borba za odbranu antifašističkih simbola i dalje traje. 

To su danas poručili na kratkom okupljanju ispred hotela Onogošt.        

„Okupili smo se da bi branili antifašističke simbole od zloupotreba LGBT populacije. Takošđe da branimo ponos revolucionarnog grada Nikšića od onih koji su bili zamislili da za Dan oslobođenja grada šetaju ulicama Nikšića“, kazao je skeretar JKPCG Nikšić, Radislav Stanišić.

Bila je to i prilika da se, u susret Danu oslolobođenja grada, evociraju uspomene na sve one koji su se vjekovima borili za slobodu. Dr Vojo Miljanić podsjetio je posebno na VI crnogorsku udarnu brigadu koja je oslobodila Nikšić, ali i na sve one koji su vejkovima na ovom prostoru vodili borbe protiv porobljivača.

„Pamte se zato mnoga bojišta poput Duge krvave, Klobuka, Nikšićke Kite, Grahovca, Vučjeg dola i hiljada drugih bojišta na kojima je sloboda mačem i krvlju branjena“, kazao je Miljanić pred oko pedesetak okupljenih građana i simpatizera JKPCG.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastaće se sjutra u Vili Gorica sa predstavnicima političkih subjekata koji učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.
Na javni poziv predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića za dobijanje posla u njegovom kabinetu prijavilo se preko 1.000 građana, od kojih će oni sa najkvalitetnijim biografijama postati dio njegovog tima. Milatović je za TVCG kazao da je sličan princip primijenio i kao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića, i da ovim činom šalje poruku da je meriokratija sistem kojem teži.