Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
18:10
18.9.2021.

NOVA: Kovačević današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori

Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvrijeđenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast, saopštili su iz OO NSD Nikšić reagujući na saopštenja partija opozicije povodom današnje svečane sjednice SO.


“Kovačević je današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori jer nije uradio ništa što bi bilo koga uvrijedio osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život”, ističe NOVA.

Kako su dodali, to da Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim privescima danas opozicija u našem gradu a kako vrijeme bude prolazilo vaš će status biti sve lošiji i lošiji.

“Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sjednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom. Takođe red bi nalagao i da se izvinite građanima Nikšića što ste trideset godina sistematski uništavali grad. Nova lokalna samouprava uradila je više za tri mjeseca nego vi za trideset godina”, poručuje NOVA.

Ostale vijesti iz kategorije