Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

NOVA: Kovačević današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori

img_18092021_180836_800_x_437_pixel
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2021. u 16:10

Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvrijeđenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast, saopštili su iz OO NSD Nikšić reagujući na saopštenja partija opozicije povodom današnje svečane sjednice SO.

“Kovačević je današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori jer nije uradio ništa što bi bilo koga uvrijedio osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život”, ističe NOVA.

Kako su dodali, to da Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim privescima danas opozicija u našem gradu a kako vrijeme bude prolazilo vaš će status biti sve lošiji i lošiji.

“Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sjednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom. Takođe red bi nalagao i da se izvinite građanima Nikšića što ste trideset godina sistematski uništavali grad. Nova lokalna samouprava uradila je više za tri mjeseca nego vi za trideset godina”, poručuje NOVA.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci