Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održana sjednica OO SNP Nikšić

snp
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2015. u 13:21

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije u Nikšiću održao je danas sjednicu na kojoj su prisustvovali predsjednik SNP-a, Srđan Milić, potpredsjednik Veselin Bakić, poslanica u Skupštini Crne Gore Snežana Jonica, član Glavnog odbora Vladimir Joković i oko 130 članova iz Opštinskog  i pojedinih mjesnih odbora.

Na sjednici je analizirana politička situacija u Crnoj Gori i raspravljano o pripremama za predstojeće parlamentarne izbore. Jednoglasno je zaključeno da je personalni sastav državnih institucija, počev od Vlade i Skupštine Crne Gore, pa preko lokalnih samouprava u kojima je DPS na vlasti, nelegitiman, jer ne odražava izbornu volju građana, već je odraz političke korupcije, prenosi CdM.

Takođe je osuđena represija sprovedena u Podgorici, u noći 24. oktobra, nakon razbijanja protesta.

„Jasno je da je takvo ponašanje dozvoljeno policiji u cilju zastrašivanja građana, a ne radi zaštite državnih institucija. Konstatovano je da sa onima koji su naredili prebijanje građana ne treba imati dijalog, dok se odgovorni za to ne privedu pravdi", navodi se u saopštenju OO SNP-a.

Na sjednici je zaključeno  da fer izbora ne može biti dok Demokratska partija socijalista kontroliše sve državne resurse i zloupotrebljava ih za ostvarivanje što boljeg izbornog rezultata.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Nikšić, kazala je da je skandalozna i neprihvatljiva izjava predsjednika Opštine Marka Kovačevića i poručila da mora da ode sa čela grada.
Nova srpska demokratija (NSD) izvinila se, kako kažu, "svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol". Ovo su poručili iz te partije povodom govora prvog čovjeka Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju godišnjice bitke na Grahovcu.