Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odžić: Kovačević misli da ako je ugasio rasvjetu u Nikšiću građani ne vide bruku oko Q groznice

Socijaldemokratska partija Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2024. u 12:23
Marko Kovačević misli ako je ugasio rasvjetu u Nikšiću da građani Crne Gore ne vide bruku koju sa centralnom vlašću rade oko Q groznice, poručio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

“Od ministra Jokovića se ne može više ni očekivati, jer zna o resoru koji vodi taman koliko i Kovačević o rasvjeti! Isti ljudi danas govore kako se bolest ne prenosi na ljude, a sjutra javljaju o broju zaraženih”, naveo je Odžić.

Prema njegovim riječima, država je ozbiljan aparat i svaka neozbiljnost u radu se skupo plaća.

“Kod kriznih situacija poput ove, nije dovoljno ogrnuti trobojku i zakukati nad trideset prethodnih godina, mora se uhvatiti u koštac sa problemima. “Oslobodioci” su pokazali da za to nijesu sposobni i od 29. septembra građani Podgorice i Kotora, a onda i cijele Crne Gore, će im jasno poručiti da im uloga opozicije ipak bolje pristaje, preozbiljna je uloga vlasti”, zaključuje Odžić.

Izvor: cdm.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Milojko Spajić, premijer Crne Gore, i Marko Kovačević, predsjednik opštine Nikšić, poigravaju se sa građanima i prebacuju odgovornost sa Vlade na lokalnu samoupravu i sa lokalne samouprave na Vladu, ne želeći da im nešto tako očigledno, a po njima „trivijalno“, poput Q groznice, zarazne bolesti koja desetkuje crnogorski stočni fond i ugrožava zdravlje ljudi, remeti politički rejting, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore Sonja Milatović.