Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ognjenović predsjednica Foruma žena SDP-a Nikšić

viber_image_2020-06-30_10-05-15
SDP Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 30.06.2020. u 08:07

Lidija Ognjenović nova je predsjednica Foruma žena SDP-a  Nikšić, odlučeno je na sjednici te partije, dok je za zamjenicu predsjednice izabrana Marija Mijušković Kastratović, a za sekretarku Edita Šabotić.

“Novo rukovodstvo na čelu sa doktorkom Ognjenović, uz podršku dugogodišnjih i novih članica, odlučno je da da doprinos ostvarivanju rodne ravnopravnosti, kako unutar svoje partije, tako i u odnosu na ostvarivanje rodne ravnopravnosti u Crnoj Gori, polazeći od temeljnih principa socijaldemokratije”, piše u saopštenju te partije.

Sjednici Foruma žena Nikšić prisustvovale su  Draginja Vuksanović, predsjednica SDP-a i Dragica Anđelić, predsjednica Foruma žena SDP Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.