Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS Nikšić Demokratama: Fizički obračuni nijesu naš manir

dps_logo
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 07.09.2016. u 18:22

Opštinski odbor DPS - Nikšić, uputio je reagovanje povodom, kako kažu, ''agresivno izrečene neistine'' od strane Borisa Bogdanovića koji je pričao u ime Demokrata u emisiji ''Izbori 2016 - Debata sa Petrom Komnenićem''.

Iz OO DPS-a navode da nijednog momenta nijesuimali namjeru, ni želju baviti se još jednim njihovim pokušajima izlaska iz anonimnosti, ali kako su kazali, morali su reagovati zbog svojih članova i crnogorske javnosti.

"Gospodin Boris Bogdanović, koji istupi u ime Demokrata ne trepnuvši, zanesen željom za dokazivanjem svojim političkim mentorima, udari na ono po čemu su Nikšić i Nikšićani nadaleko prepoznati. Na gostoprimstvo i građansku kulturu stanovnika grada pod Trebjesom“, navode iz OO DPS.

Dodaju i da nijesu građani ovog grada nasilnici i bahati ljudi, da presreću i fizički napadaju one koji ovih dana obilaze domove, kako kažu,  dijeleći čokoladice i propagandni matrerijal.

„Nikšićani od vajkada dočekuju i pozvane i nezvane u skladu sa crnogorskom tradicijom. To što vi osjetiste da ljudi ne odgovaraju na vaše političke trikove, onako kako bi htjeli, vaš je problem. Naši aktivisti nijesu osioni bahati ljudi, a i fizički obračuni nijesu naš manir, niti su to ikada bili u našem dugom političkom trajanju. Suparnike za fizičke obračune moraćete tražiti negdje drugo, negdje bliže vašim stavovima i razmišljanjima“, poručuju u saopštenju i dodaju da će  potpuno mirni, sigurni u  ispravnost, pozvati nadležne institucije da ispitaju navode Bogdanovića i bez prejudiciranja ishoda ustvrditi da su napadi dio njihove mladalačke mašte, političkog neiskustva i neobazrivosti.

„A sva ova ujdurma ukazuje na nemoć Demokrata da se politički dostojanstveno bar i pokušaju boriti. Nije grijeh izgubiti od jačeg, nego je grijeh u porazu se nekorektno ponijeti“, zaključeno je u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci