OO DPS Nikšić Demokratama: Fizički obračuni nijesu naš manir

dps_logo
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 07.09.2016. u 18:22

Opštinski odbor DPS - Nikšić, uputio je reagovanje povodom, kako kažu, ''agresivno izrečene neistine'' od strane Borisa Bogdanovića koji je pričao u ime Demokrata u emisiji ''Izbori 2016 - Debata sa Petrom Komnenićem''.

Iz OO DPS-a navode da nijednog momenta nijesuimali namjeru, ni želju baviti se još jednim njihovim pokušajima izlaska iz anonimnosti, ali kako su kazali, morali su reagovati zbog svojih članova i crnogorske javnosti.

“Gospodin Boris Bogdanović, koji istupi u ime Demokrata ne trepnuvši, zanesen željom za dokazivanjem svojim političkim mentorima, udari na ono po čemu su Nikšić i Nikšićani nadaleko prepoznati. Na gostoprimstvo i građansku kulturu stanovnika grada pod Trebjesom“, navode iz OO DPS.

Dodaju i da nijesu građani ovog grada nasilnici i bahati ljudi, da presreću i fizički napadaju one koji ovih dana obilaze domove, kako kažu,  dijeleći čokoladice i propagandni matrerijal.

„Nikšićani od vajkada dočekuju i pozvane i nezvane u skladu sa crnogorskom tradicijom. To što vi osjetiste da ljudi ne odgovaraju na vaše političke trikove, onako kako bi htjeli, vaš je problem. Naši aktivisti nijesu osioni bahati ljudi, a i fizički obračuni nijesu naš manir, niti su to ikada bili u našem dugom političkom trajanju. Suparnike za fizičke obračune moraćete tražiti negdje drugo, negdje bliže vašim stavovima i razmišljanjima“, poručuju u saopštenju i dodaju da će  potpuno mirni, sigurni u  ispravnost, pozvati nadležne institucije da ispitaju navode Bogdanovića i bez prejudiciranja ishoda ustvrditi da su napadi dio njihove mladalačke mašte, političkog neiskustva i neobazrivosti.

„A sva ova ujdurma ukazuje na nemoć Demokrata da se politički dostojanstveno bar i pokušaju boriti. Nije grijeh izgubiti od jačeg, nego je grijeh u porazu se nekorektno ponijeti“, zaključeno je u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uprava za statistiku (MONSTAT) saopštila je Portalu RTCG da će se fizičko lice koje zlouptrijebi postupak popisivanja na način što snima ili fotografiše tok intervjua ili popunjene popisne upitnike ili ako snimak ili fotografiju javno objavi putem interneta ili medija kazniti prekršajno novčanom kaznom u iznosu od 100 eura do 500 eura.
Odavno je sazrelo vrijeme da se rekonstruiše regionalna saobraćajnica Nikšić-Župa Nikšićka, dionica puta Liverovići-Miolje polje u dužini od oko 6 kilometara, s obzirom na njenu ogromnu važnost za sve stanovnike MZ Župa i zbog toga očekujemo da ova stavka bude uvrštena u kapitalni budžet, saopštili su danas iz nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA.