Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS: Nikšićani i bez Viber-a znaju ko je Rade Milošević

oo_dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 25.01.2017. u 17:15

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) poručili su da insinuacije člana URA-e, Rada Miloševića, neće ostaviti bez odgovora, ne radi njega već radi građana i crnogorske javnosti, ali da mu neće ni mnogo davati na značaju, jer mu je, kako navode, glavni cilj da u polemici s DPS-om popravi rejting.

“Relativno mlad, a već stari politički prevrtljivac sumnjive biografije, Rade Milošević, koji se svojevremeno samokandidovao za predsjednika Savjeta mladih DPS Nikšić, preko narandžastog dresa Pozitivne, kao osvjedočeni političar u pokušaju, postao je istureni klovn URA - partije u pokušaju. Taj i takav Rade Milošević, kome je DPS samarićanski omogućio da kratko bude u vlasti, danas se uoči predstojećih izbora pokušava nametnuti  Nikšićanima najprljavijom kampanjom protiv lokalne uprave i DPS-a, ne libeći se ni ataka na privatnost građana. I onda to pokušava predstaviti poznavanjem modernih tehnologija. Kao da je Nikšićanima potreban Viber da bi znali ko je Milošević”, stoji u saopštenju OO DPS-a.

Takođe, dodaje se da poruke kojima URA u posljednje vrijeme “zatrpava” Nikšićane i njihovu djecu nijesu ništa drugo nego pokušaj da se unaprijed opravda izborni fijasko, koji, prema navedenom,  čeka tu partiju.

“Ni poslije toliko političkog tumaranja, Milošević očigledno nije naučio šta jednu politiku treba da preporuči građanima. Možda bi i naučio kad bi imao od koga, ali šta da nauči u URA-i”, navodi se i dodaje da će najbolji odgovor Miloševiću, i njegovim mentorima, dati ipak građani Nikšića 12. marta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izvinio se građanima što je proveo četiri dana u Francuskoj na odmoru. Kazao je da je svjestan da većina građana ne može sebi da priušti putovanja u Francusku i EU ali je istakao da Vlada naporno radi na povećanju standarda kako bi omogućili građanima da vide sve što Evropa nudi. Premijer je rekao da na društvenim mrežama imamo sijaset neozbiljnih optužbi, ali je naglasio da napadi na mrežama i estradizacija politike nikome neće donijeti dobro.