Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pavićević: Simović novim budžetom ozvaničio početak predizborne kampanje

mirko_pavicevic_dffdh
URA
  • Autor onogost.me
  • 04.01.2021. u 12:21

"Usvajanjem novog budžeta Opštine Nikšić, predsjednik Milutin Simović je, na krajnje loš način, još jednom ozvaničio početak političke kampanje za sebe i svoju partiju, opet na žalost i štetu građana Nikšića“, saopštio je član nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA Mirko Pavićević.

"Podsjećanja radi, prije samo godinu dana, kada je bivši predsjednik opštine Veselin Grbović predlagao budžet opštine, odbornicima svoje većine za socijalna davanja izdvojio je 192.800 eura. Naravno, jasno je kao dan, da ni Grbović nije očekivao da će njegova partija potonuti i izgubiti izbore 30. avgusta. Naime, za 2021. godinu Simović za socijalna davanja izdvaja 501.800 eura od novca poreznih obveznika, 309.000 eura u ovoj godini više za kupovinu glasova za korist DPS-a", tvrdi Pavićević i zaključuje da Nikšić ne zaslužuje takvu lokalnu samoupravu i rasipanje novca.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.