Penzioneri DF-a uzalud tužili Ivana Krsmanovića

demokratski-front-logo-1
  • Autor onogost.me
  • 05.11.2015. u 14:56

Vijeće penzionera i invalida rada Demokratskog Fronta oglasilo se danas konstatujući sa žaeljenjem kako je Vrhovno državno tuilaštvo odbilo njihovu krivičnu prijavu koju su podnijeli protiv NN lica, kao i Ivana Krsmanovića, Predjsdnika loklanog udurženja penzionera. 

Oni su ih tužili zbog zloupotrebe položaja, kao i prostorija u objektu Dom penzionera u Ulici Novaka Ramova.

„Uvjereni smo da se Tužilaštvo u ovom slučaju nije ponijelo na profesionalan način, jer iz dokaznog materijala i više je nego jasno da je bilo prostora da se u ovom slučaju ponese drugačije, dakle odgovorno i profesionalno, kada je u pitanju predmet prijave. Sa žaljenjem konstatujemo da je u pitanju zarobljena institucija, kao i da kada dođe do promjene vlasti, a time i sistema vrijednosti, da će navode iz prijave provjeriti neka nova lica, kao i da će postupiti po zakonu“, stoji u saopštenju Vijeća penzionera DF-a.

Oni su poručili da će i u budućem periodu pratiti situaciju vezanu za Dom penzionera, a međuvremenu će tražiti i sastanak sa Predsjednikom Opštine Nikšić, Veselinom Grbovićem. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nakon 24 godine Plužine su dobile novog predsjednika Opštine – umjesto Mijuška Bajagića, najdugovječnijeg predsjednika neke opštine u Crnoj Gori, tu funkciju će u naredne četiri godine obavljati Slobodan Delić, dosadašnji direktor Parka prirode „Piva“ i predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP).
Zbog nesprovođenja reformi koje su obećane nakon pada DPS-a, pojedine institucije ne postupaju kako treba ili postupaju selektivno, smatra Lazar Grdinić iz istraživačkog centra MANS-a. Kako je kazao u emisiji "Dobro jutro Crna Goro", jako je nezrelo i neodgovorno to što rješenje institucionalne krize zavisi od političke volje.