Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Performans Mladih DF-a kao odgovor na konstitutivnu sjednicu: Vijenac na vratima Opštine

df1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 31.03.2017. u 09:32

Mladi Demokratskog fronta (DF) održali su performans ispred Skupštine opštine Nikšić, protestujući na taj način protiv konstituisanja novog saziva lokalnog parlamenta, koji je zakazan danas.

Predsjednik Mladih DF-a Nikšić Marko Kovačević  tom prilikom postavio je vijenac cvijeća na ulaznim vratima zgrade Opštine, rekavši da time pokazuju da je Demokratska partija socijalista (DPS), kako je rekao, hodajući mrtvac, ”koji jutros ulazi u svoj kovčeg”.

„Jedino što oni tamo mogu da rade je da pišu svoje vampirske dnevnike o tome kako su isisali krv građanima Nikšića i ovome gradu, kako su ugasili sve fabrike koje su radile, kako su zadužili ovu opštinu preko 40 miliona evra i još mnogo toga“, poručio je Kovačević pred okupljenima među kojima su bili i članovi lokalnog odbora tog političkog saveza..

On je rekao i da je zadatak opozicije da nađe način ”kako upokojiti vampire”.

„Opozicija će u narednom periodu pokušati da nađe modele zajedničkog djelovanja. Mi smo jutros svi zajedno ovdje bili, pokušaćemo da to bude i ubuduće, zahtijevaćemo ponavljanje lokalnih izbora u Nikšiću u nadi da će naša opština vaskrsnuti i opet Nikšić biti grad kakav je nekada bio’’, naveo je Kovačević u obraćanju nakon performansa.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci