Plužinska URA spremna za izbore: Evropska priča dobija svoje istinske konture nakon izbora

  • Autor onogost.me
  • 05.08.2022. u 10:05

Priča za evropsko Plužine dobiće svoje istinske konture nakon lokalnih izbora u ovoj opštini poručeno je sa jučerašnjeg sastanka inicijalnog odbora plužinske URE.

Na sastanku je bilo riječi o planu izbornih aktivnosti u susret lokalnim izborima zakazanim za 23. oktobar. Precizirane sui  procedure za osnivanje prvog opštinskog odbora URE u ovom gradu. Bilo je riječi i o aktuelnoj političkoj situciji.

Članovi inicijalnog odbora plužinske URE iskazali su apsolutnu podršku rukovodstvu URE za sve reformske procese koje sprovode i što su odlučni i spremni da riješe višedecenijska pitanja i probleme koje traju u Crnoj Gori kako bi ona uskoro postala punopravna članica EU.

Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar partije Mileta Radovanić koji je kazao da su URI prioritet reforme i evropski put.

,,Uradićemo sve kako bi Crna Gora postala članica EU a spremni smo da se uhvatimo u koštac sa svim problemima i rješavamo ih. Mi to kao partija dokazujemo djelima svakog dana”, poručio je Radovanić na sastanku.

Pored generalnog sekretara sastanku je prisustvovao i predsjednik odbora u Nikšiću Dušan Golović.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Da li je crnogorsko društvo zarobila politika? Sagovornici TVCG, univerzitetski profesori odgovaraju, da jeste. Otrovala nas je, poručuju, do te mjere da sve više mrzimo. I to je valjda alarm da kažemo dosta, i okrenemo se sebi.
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dostavio je Skupštini dopunjeni predlog odluke za skraćenje mandata Skupštini nakon što mu ga je predsjednica parlamenta Danijela Đurović vratila na doradu.
Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović vratila je crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću zahtjev da se održi vanredna sjednica parlamenta, na kojoj je trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata Skupštini.