Autor:
Foto: DPS
13:07
17.7.2019.

Predsjedništvo DPS-a podržalo Ivana Mitrovića za predsjednika nikšićkog odbora

Predsjedništvo DPS-a predložilo je na sinoćnjoj sjednici, kojom je predsjedavao lider partije Milo Đukanović, da 30. novembar bude datum održavanja Kongresa stranke.


“Odluku o tome, kao i o broju delegata na Kongresu, Glavni odbor će donijeti na narednoj sjednici koja će biti održana do kraja jula. Sve partijske aktivnosti i pripreme u susret Kongresu u svim partijskim organima biće održane od 5. septembra do 25. oktobra 2019, kada će biti usvojena kongresna dokumenta: Statut partije, Izvještaj o radu i Program partije za naredne četiri godine”, saopšteno je iz DPS-a.

Istovremeno Glavni odbor će tada predložiti kandidate za novi sastav Glavnog odbora, predsjednika i zamjenika predsjednika DPS.

Predsjedništvo DPS je dalo saglasnost na sljedeće prispjele prijedloge za predsjednike opštinskih odbora DPS:

OO DPS Mojkovac – Dragomir Mrdak
OO DPS Šavnik – Vlatko Vuković
OO DPS Tuzi – Mirza Pepić
OO DPS Berane – Bogdan Fatić
OO DPS Bijelo Polje – Admir Mustajbašić
OO DPS Budva – Predrag Jelušić
OO DPS Herceg Novi – Slobodan Radović Krušo
OO DPS Nikšić – Ivan Mitrović
OO DPS Plav – Eldana Canović
OO DPS Pljevlja – Vlade Milinković
OO DPS Bar – Dragoslav Tomanović
OO DPS Žabljak – Milorad Zarubica
OO DPS Kolašin – Marta Šćepanović
Odbor DPS Glavnog grada Podgorica – Časlav Vešović
OO DPS Kotor – Tanja Stanovčić
OO DPS Petnjica – Mehmet Adrović
OO DPS Plužine – Danica Vuković Krivokapić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:51
  9.12.2019.

  Fizičko lice koje prilikom izvođenja državne himne, u slučajevima kada je to predviđeno propisima, sjedenjem, zviždanjem, stvaranjem buke ili na drugi način ne oda joj počast kazniće se novčanom kaznom od 700 do dvije hiljade EUR.

 • 15:14
  9.12.2019.

  Fizičko lice koje prilikom izvođenja državne himne, u slučajevima kada je to predviđeno propisima, sjedenjem, zviždanjem, stvaranjem buke ili na drugi način ne oda joj počast kazniće se novčanom kaznom od 700 do 2.000 eura.

 • 12:22
  9.12.2019.

  Nakon smrti Janka Vučinića, njegova borba ne samo što ne smije biti zaboravljena, njegova borba mora biti nastavljena. U duhu časnog i hrabrog života mog oca i njegove podnesene žrtve, odlučio sam da uz podršku iskrenih prijatelja i saboraca nastavim put gdje je Janka smrt zaustavila, saopštio je na današnjoj konferenciji za novinare novi predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

 • 11:48
  7.12.2019.

  Dr Ivana Radonić izabrana je juče na sastanku Izvršnog odbora Ženske alijanse OO DPS-a Nikšić, za koordinatorku Izvršnog odbora i tu funkciju će obavljati do održavanja Opštinske izborne konferencije ŽAD-a Nikšić.