Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prekinuto glasanje u zgradi Opštine Šavnik

onogost.me arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.12.2022. u 08:34
Prekinuto je glasanje u zgradi Opštine Šavnik. Glasaču kome nije dozvoljeno da glasa prošle sedmice je i sada uskraćeno to pravo, prenose Vijesti.

Član Biračkog odbora iz koalicije “Za budućnost Šavnika” nije dozvolio biraču da glasa i prekrižio je listić.

Policija je konstatovala da je uništeno 16 biračkih listića.

Lokalni izbori ponavljaju se na biračkom mjestu u zgradi Opštine Šavnik, gdje pravo glasa imaju 483 birača, i u selu Kruševice, gdje glasa 58 birača.

Na tim biračkim mjestima je u prethodnih osam izbornih ciklusa prekinuto glasanje, nakon što pojedini članovi biračkih odbora nijesu omogućili glasačima da ostvare biračko pravo.

Biračka mjesta otvorena su u sedam časova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu određeno je zadržavanje do 72 sata. Ona je jutros privedena u prostorije Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), potvrđeno je Televiziji Crne Gore. Perović je uhapšena zbog sumnje da je zloupotrijebila službeni položaj.
    Pojačani epidemiološki nadzor nad malim boginjama sprovodiće se do sjutra, kada ističe dvostruki period maksimalne inkubacije od pojave prvog slučaja obolijevanja kod osmogodišnje djevojčice.
    Odbijena je ponuda "8B Kapitala" švajcarske firme u vlasništvu Igora Šamiza, za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare. Pojašnjeno je da kompanija nije dostavila bankarske garancije i depozit od 150.000 eura