Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Premijer Krivokapić u posjeti Plužinama

zdravko_krivokapic
GOV.ME
  • Autor onogost.me
  • 04.01.2021. u 13:28

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, sa svojim saradnicima danas je u radnoj posjeti opštinama Nikšić i Plužine.

Vlada će pružiti podršku brojnim infrastrukturnim projektima i učiniće sve da oživi pivski kraj, koji je stvoren za razvoj poljoprivrede i stočarstva, kazao je premijer Zdravko Krivokapić, prilikom posjete Plužinama.

"Upravo sam održao sastanak sa rukovodstvom opštine Plužine. Razgovarali smo o mnogim temama, kao i problemima koji opterećuju tu opštinu", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Premijer je tokom posjete Plužinama obišao i poljoprivredno gazdinstvo porodice Todorović u selu Brezna, koje se bavi proizvodnjom sira.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novom odlukom Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) poslanici koji su istovremeno i čelnici opština ili lokalnih parlamenata, moraće da se odreknu jedne od pozicija koje pokrivaju.
U vrijeme dok kju (Q) groznica hara Nikšićem, dok je ugroženo zdravlje građana i dok svjedočimo nestajanju stočnog fonda, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj Vidak Krtolica ne odgovara na zahtjeve za slobodan pristup informacijama u vezi sa navedenom temom, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.