Premijer Milo Đukanović u srijedu na tribini u Nikšiću, tema NATO integracije

miloooo
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 21.09.2015. u 11:58

Premijer Crne Gore, Milo Đukanović, govoriće o Nato integracijama na tribini koja će se održati u srijedu, u 19h, u sali Nikšćkog pozorišta.

Ovo je portalu onogost.me potvrdjeno iz kabineta predsjednika opštine Nikšić. Biće to prilika svim zainteresovanim građanima, da u razgovoru sa crnogorskim Premijerom, čuju nešto više o gorućoj temi članstva u NATO alijansi. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Poslanici Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata, Hrvatske građanske inicijative i Demokratske unije Albanaca, podnijeli su Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj. To je saopštio poslanik DPS-a Andrija Nikolić. On je kazao da su pozvali Bošnjačku stranku da potpiše krivičnu prijavu, što su oni odbili.
Odbor za bezbjednost i odbranu podnijeće krivičnu prijavu protiv nepoznatog člana koji je, kako se sumnja, odao tajne podatke sa zatvorene sjednice novinaru jednog dnevnog lista. Odluka je donešen sa osam glasova za, dok je jedan bio protiv. Odbor je prije toga saslušao vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore, general-majora Rajka Pešića, prije stupanja na funkciju.