Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Premijer nastavlja pregovore o rekonstrukciji

img_02102021_080135_800_x_437_pixel
Gov.me
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2021. u 06:02

Premijer Zdravko Krivokapić nastavlja danas pregovore o rekonstrukciji Vlade sa predstavnicima partija parlamentarne većine.

Planirano je da Krivokapić razgovara sa predstavnicima Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS i DEMOS-a.

Iz Demokratske Crne Gore saopštili su da će na pregovorima sa premijerom Krivokapićem tu partiju predstavljati poslanici Momo Koprivica i Boris Bogdanović.

Kako su kazali, oni će zamijeniti predsjednika partije Aleksu Bečića koji se nalazi u Švajcarskoj, gdje će boraviti do 3. oktobra.

Krivokapić je danas razgovarao sa predstavnicima Nove Srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Pokreta za promjene, Socijalističke narodne partije, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Podsjećamo, premijer se juče sastao sa dijelom parlamentarne većine iz koje je saopšteno, između ostalog, da je Crnoj Gori potrebna jaka vlada, ali da su u slučaju da do dogovora ne dođe, i izbori u igri.

Čuli su se prijedlozi da se rekonstrukcija obavi prije usvajanja budžeta, ali i da mjesto potpredsjednika Vlade za demokratsku tranziciju, koje bi objedinilo sektor bezbjednosti, tužilački i pravosudni, pripadne lideru PzP-a Nebojši Medojeviću.

 

Izvor: Mina

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.