Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Protest građana u Podgorici zbog izbora Mandića

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 30.10.2023. u 18:23
Zbog izbora lidera NSD Andrije Mandića za predsjednika Skupštine večeras je počeo protest u organizaciji Foruma slobodnih građana Luča, koji su podržale opozicione stranke.

Protest pod sloganom "Na okup" je ispred zgrade Skupštine, a mjere obezbjeđenja ispred zgrade parlamenta su pojačane, prenosi portal RTCG.

Okupljeni građani uzvikuju "Izdaja" i nose zastave Evropske unije i Crne Gore.

Iz Foruma ranije su saopštili da je izbor Mandića još jedan udar na karakter i duboke temelje crnogorske države i samobitnosti.

Policija je najavila da će snimati najavljeni skup.

Mandić je, podsjetimo, izabran večeras za predsjednika Skupštine. Poslanici DPS-a, SD-a i LP-a poručili su na sjednici da neće učestvovati u izboru Mandića.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Opštinski odbor (OO) DPS saopštio je da je sinoć direktor Sportskog centra Boško Drašković fizički nasrnuo na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića. Portal Onogošt je kontaktirao Draškovića povodom ovih optužbi i odgovor čekamo.
    Nikšić je odavno prepoznat kao grad talenata. Jedan od bisera, nedavno okićen svjetskom slavom, je i Sofija Burić, prvakinja svijeta u plesu, u hip hop kategoriji.
    Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković čestitao je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, glavnom imamu za Podgoricu i Nikšić Džemu Redžematoviću, nikšićkom imamu Damiru Hodžiću i svim građanima islamske vjere Kurban-bajram.