Radna skupština DEMOS-a 15. novembra

logodemos
  • Autor onogost.me
  • 02.11.2015. u 21:08

Sa radnog sastanka DEMOS-a, održanog večeras u Nikšiću, lider te partije, Miodrag Lekić, poručio je da je nakon perioda posatvljanja partijske infasrtrukte došlo virjeme i da se održi radna skupština kao normalan slijed događaja u radu stranke koja uživa veliku podršku građana. 

Skupština je zakazana za 15. novembar u hotelu Ramada u Podgorici.

„To je samo prolazna etapa u razvoju DEMOS-a, bez posebne važnosti, ali mora se dogoditi“, kazao je Lekić.

Koordinator inicjalnog odbora DEMOS-a, Dragiša Janjušević, kazao je da se proteklih mjeseci u Nikšiću formirala jaka ekipa koju okuplja ideja DEMOS-a, te da će na predstojećoj skupštini nikšićki odbor dati 50 delegata.

„ Smatarm da je priča DEMOS-a u jednoj ekspaniziji kada je Nikšić u pitanju. Vlada veliko interesovanje  ljudi da budu dio partije“, zaključio je Janjušević. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nakon 24 godine Plužine su dobile novog predsjednika Opštine – umjesto Mijuška Bajagića, najdugovječnijeg predsjednika neke opštine u Crnoj Gori, tu funkciju će u naredne četiri godine obavljati Slobodan Delić, dosadašnji direktor Parka prirode „Piva“ i predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP).
Zbog nesprovođenja reformi koje su obećane nakon pada DPS-a, pojedine institucije ne postupaju kako treba ili postupaju selektivno, smatra Lazar Grdinić iz istraživačkog centra MANS-a. Kako je kazao u emisiji "Dobro jutro Crna Goro", jako je nezrelo i neodgovorno to što rješenje institucionalne krize zavisi od političke volje.