Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radnička partija: Otpor ljekara iz Nikšića porazio trodecenijsku politiku DPS-a

radnicka_partija
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2020. u 15:15

Napadi ovakve vrste na ljekare iz Nikšića koji su prisustvovali litiji, nijesu zabilježeni u savremenim demokratijama. Ti napadi su najbolji opis političkog manira Demokratske partije socijalista (DPS), koju izgleda prati nedostatak časti, poštenja i odgovornosti među njenim predstavnicima, ocijenjeno je iz Radničke partije.

“Ovakvi potezi vladajuće strukture nijesu slučajni. Znaju oni vrlo dobro koje su profesije stub društva i države i nije lako prihvatiti da među obrazovanim ljudima nemaju uporište. Otpor ljekara iz Nikšića porazio je njihovu trodecenijsku politiku i naveo ih da na jedan primitivan način, kako samo oni znaju, bez ikakvih argumenata sasipaju salve uvreda onima kojima mogu samo da se poklone. Valjda bi kao vremešni učesnici političkog života trebali da znaju da mnogi građani Nikšića tim ljekarima duguju život, a DPS duguje samo državi koju je opljačkao i u crno zavio”, navodi se u saopštenju Radničke partije.

Iz ove partije navode da pravo na slobodu vjeroispovijesti je Ustavom garantovano svim građanima i ne može biti osporeno.

“To pripada i ljekarima, a ko vrijeđa njih najviše govori o sebi, jer oni su ti koji svakodnevno spašavaju desetine ljudskih života. Raduje nas što će predvodnik promjena biti intelektualna elita Crne Gore, na čiju snagu režim nema odgovor”, zaključuju iz Radnićke partije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci