Savjet mladih: DPS nikada nije bio jedinstveniji, jači i organizovaniji

sm1
DPS
  • Autor onogost.me
  • 31.08.2016. u 15:26

Najnoviji susret sa činjenicama i svojom stvarnom pozicijom, Demokrate su doživjele kao otrovne strelice, vulgarnosti i uvrede, saopštili su iz Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Nikšić.

Oni su naglasili da je kampanja Demokrata “nijem, gluv i slijep za bilo šta dobro u Nikšiću i u Crnoj Gori” kojom, kako navode, pokušavaju da omalovaže sve što je dobro, ali i da omalovaže većinsku volju građana, u punom jeku.

„Lišeni svake odgovornosti, bez legitimne podrške birača, bez ikakvih rezultata iza sebe, pokušavaju da ostvare svoj san o prelasku cenzusa tako što će na najprizemniji, najprimitivniji i najbezobzirniji način pokušati blatiti sve ono što je postignuto. Proizvođači magle iz redova Demokrata nijesu zauzeti odgovornošću i radom za napredak grada. Vremena za priču imaju napretek. Za takve je Nikšić uvijek imao pravu mjeru i saopštavao je jasno na izborima“, saopštili su iz lokalnog Savjeta mladih DPS-a.

Oni su dodali da Demokrate pokušavaju licitirati i sa jedinstvom DPS-a ali da ih moraju razočarati. Naime, kako ističu iz Savjeta mladih DPS nije bio nikada jedinstveniji, jači i organizovaniji i zbog toga će ponovo pobijediti na izborima.

Prema njihovim riječima, ono što posebno boli Demokrate je ponos i podrška lideru DPS-a.

„Poručujemo im da imamo na koga da budemo ponosni i koga da podržavamo. Poštujemo njihovo pravo da nastave da sanjaju da imaju pravu partiju i pravog lidera. Način za ostvarenje svojih snova sami biraju, a oktobarski susret sa voljom građana će ih dovesti na pravu mjeru, kao i mnoge prije njih koji su imali slične strategije“, poručili su iz Savjeta mladih.

Za kraj su poslali i poruku Demokratama: “Čun se ljuljnu, on se trže. Ode sanak pusti!”

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Pravo vrijeme za Nikšić je SAD, poručio je lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić povodom otvaranja kancelarija te stranke u Nikšiću.
Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.