Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Savjet mladih DPS Nikšić: Mladost ne podržava retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka

received_169723674332307
DPS
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2020. u 10:51

Mladost Nikšića ne podržava podjele, retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka,već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori, poručeno je sa sinoć održane sjednice Savjeta mladih DPS Nikšić, kojom je predsjedavala predsjednica, dr Marija Perović, a sjednici su prisustvovali i predsjednik OO DPS-a Nikšić, Ivan Mitrović i poslanici Aleksandra Vuković i Andrija Nikolić.

U saopštenju sa ove sjednice ističe se da su mladi Nikšića još jednom nedvosmisleno pružili podršku starijim kolegama i državnom rukovodstvu u svim naporima koje čine kako bi zaokružili crnogorska identitetska pitanja, očuvali mir i stabilnost i omogućili ljepši i ugodniji život mladih u našem gradu i Crnoj Gori.

“Na sjednici je konstatovano da mladost Nikšića nikako ne podržava podjele, retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka,već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori. Crnoj Gori, zemlji velikih mogućnosti, ubrzanog razvoja i zemlji koja uvažava potrebe mladih”, navodi se u saopštenju.

Dalje se ističe da u svijetlu aktuelnih događaja mladi DPS-a Nikšić pozivaju svoje vršnjake da ne nasijedaju na manipulacije različitih vrsta, da ne devastiraju grad koji su zajedno godinama gradili naši preci i da zajedno učestvuju u njegovom oblikovanju po mjeri mladih.

“A iznad svega da svi zajedno čuvamo našu najveću svetinju-državu Crnu Goru i da se na civilizovan način,način dostojan 21.vijeka i 2020. godine borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.