Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šćepanović: Kovačević mora da ode sa čela grada

DPS
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2024. u 09:32
Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Nikšić, kazala je da je skandalozna i neprihvatljiva izjava predsjednika Opštine Marka Kovačevića i poručila da mora da ode sa čela grada.

Ona je u izjavi dostavljenoj medijima kazala da je izjava Kovačevića "koji se "hrišćanski" uznio da pomiri narod prijeteći smrću građanima koji se ne osjećaju kao on, skandalozna i neprihvatljiva".

Ističe da koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu.

"Treba da pokažu sugrađanima da im fotelje nijesu pomutile razum i da je jedina logična posljedica razrješenje predsjednika opštine Nikšić, jer ako želimo Nikšiću da vratimo pristojnost, Kovačević mora da ode sa čela grada", kazala je odbornica DPS-a.

"Da svaka istina boli, pogotovo one koji vrlo svjesno uništavaju grad, pokazuje i najnoviji ispad direktora Sportskog centra, Boška Draškovića, koji je još jednom pokazao svoje pravo lice fizički nasrćući na predsjednika Opštinskog odbora DPS Nikšić Borisa Muratovića. Njegovo ponašanje nas ne iznenađuje, s obzirom na to da se Drašković, još za skupštinskom govornicom, javnosti predstavio nevaspitanjem i primitivizmom", kazala je odbornica DPS-a.

Lokalnim vlastodršcima poručuje da se ne zalijeću, jer je danas, nažalost, svako u mogućnosti da kupi fakultetsku diplomu, ali uz kupljene diplome, gratis ne dolaze pamet, znanje i sposobnosti.

Zaključuje da "nasilništvo i primitivizam Draškovića i Kovačevića jasno pokazuje da su obojica nedostojni funkcija koje obavljaju, a njihovo će štetočintvo ostati upamćeno kao period sramote i propasti grada pod Trebjesom."

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    1. vi kad ste ih progonili (turke) ćutali ste ko zaliveni. nijeste smjeli pisnuti i kad ve gazda šutirao nogama a kamoli šta drugo.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Milojko Spajić, premijer Crne Gore, i Marko Kovačević, predsjednik opštine Nikšić, poigravaju se sa građanima i prebacuju odgovornost sa Vlade na lokalnu samoupravu i sa lokalne samouprave na Vladu, ne želeći da im nešto tako očigledno, a po njima „trivijalno“, poput Q groznice, zarazne bolesti koja desetkuje crnogorski stočni fond i ugrožava zdravlje ljudi, remeti politički rejting, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Crne Gore Sonja Milatović.