Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sekulić: Damjanović ne smije u oči da pogleda nijednog poštenog građanina

ministarstvo-zdravlja-logo_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 23.02.2021. u 20:29

Nosilac liste "Evropski tim za Nikšić", Sanja Damjanović, samoj sebi daje izjavu "za javnost" u zakapijanoj prostoriji čitajući tekst s telepromptera, jer i sama zna da ne smije u oči da pogleda nijednog poštenog građanina i zna da ne smije da se suoči s medijima, poručio je generalni direktor Direktorata za digitalno zdravlje pri Ministarstvu zdravlja Aleksandar Sekulić.

On je reagovao na saopštenje Damjanović koja je danas kazala da, kada bi se nalazila na mjestu ministarke zdravlje Jelene Borovinić Bojović, ne bi mogla građane da pogleda u oči.

Sekulić je istakao da samo DPS više ne može gledati građane u oči.

On je istakao da je aktuelna ministarka dr Borovinić Bojović pulmolog već 20 godina i da je, od trenutka izbijanja epidemije, njeno radno mjesto sve vrijeme bilo uz zaražene, za razliku od, kako navodi, "nikšićke uzdanice dr Jevta Erakovića koji je, dok je bio direktor Kliničnog centra tri puta provirio u crvenu zonu".

"Pošto je Eraković već izgubio TV duel s ministarkom zdravlja, drago nam je, makar, da je izvukao pouku – nema DPS-ovcima više nikakvih sučeljavanja, osim sa sobom u svoja četiri zida za šta su žrtvovali svog čovjeka, Sanju Damjanović", zaključio je Sekulić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rekonstrkcija Vlade premijera Milojka Spjića najverovatnije biće finalizovana već sjutra. Partije koje bi trebalo da uđu u Vladu na današnjim sjednicama stranačkih organa odlučivaće o najavljenoj rekonstrukciji.