Sjutra dostavljanje potpisa Đukanoviću

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 25.12.2022. u 19:37
Poslanici parlamentarne većine sjutra bi trebalo da kompletiraju potpise za kandidaturu Miodraga Lekića za budućeg mandatara sa sastav nove Vlade, kazali su za TVCG iz DF-a.

Oglasiće se, kako su kazali, nakon što potpise dostave predsjedniku države Milu Đukanoviću, napominjući da uz Lekića stoji većina i da je on mandatar za sastav Vlade.

Izvor: rtcg.me, TVCG

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Demokratski front (DF) predao je Državnoj izbornoj komisiji (DIK) predlog za predsjedničku kandidaturu Andrije Mandića. Samo dan nakon što je to najavljeno, potpise podrške predali su mladi DF-a.
  Predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, kazao je da misli da ispunjava sve uslove za predsjedničku kandidaturu, te da bi volio da neko dokaže suprotno. U emisiji "Argumenti", na Televiziji Crne Gore (TVCG), pokazao je uvjerenje o prebivalištu u Podgorici od 2021. godine i poručio da nema ništa protiv da MUP provjeri sve navode. Na pitanje o koalicionom sporazumu sa Demokratama, Spajić je ocijenio da nema potrebe da se ulazi u predizbornu koaliciju, ali da očekuje podršku Alekse Bečića i Dritana Abazovića.