Sjutra tribina “Šta poslije pozivnice za NATO?”

crna-gora-nato
  • Autor onogost.me
  • 27.01.2016. u 10:02

Sjutra će se, sa početkom u 11 časova u Podgorici održati tribina pod nazivom "Šta poslije pozivnice za NATO?". Tribinu organizuje ALFA Centar u saradnji sa Komunikacionim timom Savjeta za članstvo i Skupštinom Crne Gore.  

Organizatori navode da je cilj tribine analiza sljedećih koraka ka punopravnom članstvu u NATO i da se u razgovoru sa poslanicima u Skupštini Crne Gore, predstavnicima diplomatske zajednice, civilnog sektora i medija pokuša doprinijeti dobijanju jasnije i potpunije slike o budućim izazovima na putu do punoravnog članstva.

Na tribini će govoriti:

Ranko Krivokapić predsjednik Skupštine Crne Gore, Nj.E. Kristijan Poša ambasador Mađarske u Crnoj Gori, Robert Pščel NATO Odsjek za javnu diplomatiju i Aleksandar Dedović izvršni direktor ALFA Centra.

Tribina će se održati u kongresnom centru hotela „Best Western Premier“ u Podgorici. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Poslanici Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata, Hrvatske građanske inicijative i Demokratske unije Albanaca, podnijeli su Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine i lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj. To je saopštio poslanik DPS-a Andrija Nikolić. On je kazao da su pozvali Bošnjačku stranku da potpiše krivičnu prijavu, što su oni odbili.
Odbor za bezbjednost i odbranu podnijeće krivičnu prijavu protiv nepoznatog člana koji je, kako se sumnja, odao tajne podatke sa zatvorene sjednice novinaru jednog dnevnog lista. Odluka je donešen sa osam glasova za, dok je jedan bio protiv. Odbor je prije toga saslušao vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore, general-majora Rajka Pešića, prije stupanja na funkciju.