Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Slavko Perović: U Crnoj Gori ne postoji politika, samo diktatura

  • Autor onogost.me
  • 22.10.2015. u 21:41

Bivši lider LSCG, Slavko Perović, odgovarajući na pitanja prisutnih u nikšićkom lokalu Blues Brothers gdje je održao pjesničko veče, kazao je da u Crnoj Gori politike nema, i da je to od 1990. neviđeno otvorena diktatura.

"Oni koji sebe nazivaju narodom oni je žele, jer da je ne žele ne bi trajala ni 25 sekundi, a ne 25 godina, pa neka im je srećna", kazao je Perović. 

Na pitanje da prokomentariše aktuelne proteste najavljene za subotu odgovorio je pomalo ironično.

"U subotu, ja ne znam šta se to dešava u subotu", kazao je Perović. 

Perović ističe da je promukao pozivajući crnogorski narod da ustane, te da mladi treba sami da se organizuju jer drugog puta nemaju. 

"Zapamtite što je strašna opasnost. Skoro da nema familije u kojoj nemate makar jednoga koji je udbaš ili makar jednoga koji je mafija.  Spojite mafiju i udbu u jedno i dobijate onoga kojeg niko ne pita odakle ti carsko bogastvo, odakle tvome bratu, kumovima, prijateljima”, prokometarisao je Perović u svoms stilu. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Predsjedništvo Demokratske narodne partije (DNP) najoštrije je osudilo odluku Vlade Crne Gore da u Generalnoj Skupštini UN–a glasa za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i zato jednoglasno donijelo odluku o suspenziji podrške Vladi Milojka Spajića do ispunjenja zahtjeva a saopštili su i da neće podržati rekonstrukciju Vlade najavljenu za jun mjesec.
Crna Gora od neobavezujuće Rezolucije neće dobiti ništa niti bilo ko drugi, niti će biti štete, a trebamo da se okrenemo povezivanju i boljem razumijevanju među sobom, poručio je premijer Milojko Spajić odgovarajući na pitanje šta će Crna Gora i region dobiti od usvajanja jučerašnje Rezolucije o Srebrenici.