Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spajić: Izglasali listu, došli smo do najboljeg rješenja

TVCG
  • Autor onogost.me
  • 15.05.2023. u 22:01
Predsjednik Pokret Evropa sad Milojko Spajić kazao je nakon sjednice Glavnog odbora da su izglasali listu za parlamentarne izbore, te da su došli do najboljeg rješenja.

"Došli smo po mom mišljenju do najboljeg rješenja. Sada treba sa se fokusiramo na program Evropa sad 2. Najambiciozniji zadaci u Evropi u zadnjih 40 godina. Sinoć je bila diskusija, ali normalno je da raspravljamo u jednoj demokratskoj atmosferi, možda na to do sada nijesmo navikli. Ja sam sinoć zbog ranije preuzetih obaveza napustio sjednicu, ali nakon četiri sata zasjedanja", kazao je Spajić.

Kako je kazao, svi su saglasni s listom, na njoj je 81 ime, i ubrzo će biti objavljena.

Jedan od članova Glavnog odbora je prokomentarisao da su, na žalost ppolitičkih oponenata,  jedinstveni.

Zamjenik predsjednika Evrope sad Jakov Milatović napustio je sjednicu Glavnog odbora stranke. Kratko je novinarima rekao da su razlog "ranije preuzete državničke obaveze". odnosno sastanak sa izaslanikom Republike Slovenije. Sjednica Glavnog odbora Pokreta Evropa sad počela je oko 18 časova, prvo je stigao predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić a nešto kasnije i njegov zamjenik Jakov Milatović. No, oko sat nakon što je stigao, Milatović je i napustio sjednicu.

Milatović je kazao da napušta sjednicu zbog unaprijed preuzetih državničkih obaveza, odnosno  sastanka sa specijalnim izalanikom Slovenije, te poželio uspješan rad Glavnom odboru.

"Siguran sam da će donijeti najbolju odluku i za Pokret i za budućnost Crne Gore", kratko je prokomentarisao Milatović prilikom izlaska sa sjednice.

Na Glavnom odboru je predstavljena lista kandidata za parlamentarne izbore i prema našim saznanjima nakon Spajića slijede Filip Ivanović, Maida Gorčević, Andrej Milović i Anđela Jakšić Stojanović.

 

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sjednica Skupštine opštine Nikšić na kojoj će se, između ostalog, raspravljati o razrješenju predsjednika Opštine Marka Kovačevića zakazana je u četvrtak, 18. jula, sa početkom u 13 časova.
    Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.