Spajić predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad

Pokret Evropa sad
 • Autor onogost.me
 • 29.01.2023. u 20:54
Milojko Spajić biće predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad.

“Predsjedništvo Pokreta Evropa sad, nakon obavljenih širih konsultacija, jednoglasno je donijelo odluku da na predstojećim predsjedničkim izborima kandiduje lidera Pokreta Milojka Spajića”, navodi se u saopštenju.

Iz tog pokreta su kazali da će odluka Predsjedništva Evrope sad biće poslata Glavnom odboru na verifikaciju.

Kako navode u saopštenju, sprovedena relevantna i kredibilna istraživanja javnog mnjenja “jasno pokazuju da predsjednik Pokreta Evropa sad ulazi u drugi krug i pobjeđuje kandidata DPS-a, ma ko on bio”.

“Ovom prilikom, upućujemo poziv svim građanskim i manjinskim partijama koje dijele našu viziju Crne Gore da podrže Milojka Spajića i budu dio velike pobjede na predstojećim izborima i time daju doprinos objedinjavanju istinski evropskih i demokratskih snaga”, naglašavaju u Pokretu.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Agencija za elektronske medije (AEM) podsjeća sve elektronske medije koji emituju program u Crnoj Gori na odredbe Pravilnika o pravima i obavezama emitera tokom kampanje za izbore za predsjednika Crne Gore koji će biti održani 2. aprila. U skladu sa Pravilnikom predizborna tišina počinje u ponoć.
  U susret drugom krugu predsjedničkih izbora od današnjeg dana do 2. aprila najavljeno 10 čarter letova koji su vezani za Luksemburg i Poljsku, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić.